TTH Weekendcamp 2020
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære allesammen

Klubben afholder Weekendcamp i Taekwondo Team Haderslev lørdag d. 21. marts fra kl. 9 og søndag d. 22. frem til ca. kl. 14. Det bliver to dage med forskellige Taekwondo træninger og grillhygge lørdag aften.

programmet er ikke planlagt endnu, men her kan du se hvordan sidste efterårs program så ud:

Der vil være mulighed for at overnatte i Dojangen eller sætte telt op i haven.
Ønsker du at overnatte i telt eller i dojangen, bedes du give besked herom i kommentarfeltet.

Deltagelse koster KUN DKK 250,- der dækker forplejning (også Grillaften om lørdagen) og bidrag til gæste-trænere.

Ønsker dine forældre, bedste-forældre, kæreste el. lign. at deltage i grillfesten lørdag aften, kan de for kun DKK 100,- deltage i løjerne. De kan tilmelde sig HER. Grillfesten inkluderer grillpølser, kartoffelsalat, grøn salat og flutes.
Der bliver serveret vand og saftevand og der vil være mulighed for at købe øl og sodavand for DKK 5,- pr. stk. Ønsker man at nyde et glas vin til maden, må man gerne tage sin egen vin med.

Vi glæder os til nogle gode dage med masser af Taekwondo, godt sammenhold og sjove stunder!

De hjerteligste sommerhilsner

15.03.2020
21.03.2020 kl. 09.00 - 21.03.2020 kl. 14.00
Taekwondo Team Haderslev, Hirsevej 2, 6100 Haderslev