Info vedr. afhentning

Vi har nedlagt en stor del af vores klubshop, så du fremover kun kan købe klubtrøjer, klubmærker og bidrag til støtteforening herinde.

Istedet anbefaler vi alle at købe jeres Taekwondo udstyr hos MRK Sport, forbi klubben optjener 10% i bonus for hvert køb du laver. Vi arbejder i øjeblikket på en løsning, hvor du ved bestilling på MRKs webshop indtaster en kode, der automatisk giver bonusen til klubben. Den løsning er dog ikke op og køre endnu.

Indtil da vil jeg bede alle, der bestiller hos MRK Sport om at sende en kopi af ordrebekræftelsen til undertegnede. Så samler jeg op og sørger for at indkassere klubbens bonus.

Vi anbefaler i særdeleshed DENNE DRAGT (DOBOK) til begyndere, fordi der medfølger hvidt bælte. Har du ellers nogen som helst spørgsmål til vores klubshop eller bestilling hos MRK, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig Hilsen

Maj-Britt Skrubel Permien
maj-britt@permien.dk

Klubmærke
Beskrivelse
Køber du din Dobok i vores klubshop følger Klubmærke med.
Kommer du med din egen Dobok og ønsker at træne i klubben, forventer vi, at du bærer klubmærket, der i så fald skal købes her.
Klubtrøje med lynlås
Beskrivelse

Sportstrøje med 2 udvendige lynlåslommer, klublogo på ryg og sponsorlogo på bryst.
Kvaliteten bevarer facon og farve efter vask.

Kvalitet: QUICK DRY polyester
Størrelse: 6 år - 8 år - 10 år - 12 år - XXS - XS - S - M - L - XL - XXL - 3XL
Farve: Sort / Orange

Støtteforening 250,-
Beskrivelse
Støt klubben med donation! Bliv medlem af støtteforeningen og bliv inviteret med til arrangementer i klubben. Årlig lodtrækning om 2 billetter til Sommerfest.
Støtteforening 500,-