TTH WeekendCamp 2022 på Sønderballe Lejrskole
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære allesammen

Taekwondo Team Haderslev inviterer hermed til WeekendCamp på Sønderballe Lejrskole fra lørdag d. 20/8 kl. 9 til søndag kl. 12, hvor vi skal dyrke lidt Taekwondo men primært dyrke fællesskabet og klubfølelsen.

Det bliver to dage med leg, hygge, konkurrencer og grillaften lørdag aften. Vi sender et program ud når vi nærmer os datoen, men kan allerede løfte sløret for at vi har planlagt sjove aktiviteter, hvor alle aldre kan deltage.

Da vi hovedsageligt vil opholde os udenfor, skal I medbringe praktisk træningstøj, badetøj – og grej til overnatning! Der er køjesenge på lejrskolen, så medbring lagner, pude, dyne eller sovepose.

Deltagelse koster KUN DKK 200,- der dækker forplejning, herunder også grillfest, samt leje af lejrskolen. Vi glæder os til nogle gode dage med masser af aktiviteter, fedt sammenhold og sjove stunder!

GRILLHYGGE MED FORÆLDRE

Vi vil også gerne hygge med jer skønne Taekwondo forældre!
Meget af det, der forgår i klubben er afhængig af at et godt samarbejde mellem forældre, frivillige og trænere. Det skal plejes - og det gøres bedst over et godt måltid mad!

Derfor inviteres I til grillhygge lørdag aften fra kl. 18. Grillfesten inkluderer grillpølser, grøn salat, kartoffelsalat og flutes. Der bliver serveret vand og saftevand og der er mulighed for at købe øl og sodavand for DKK 5,- pr. stk. I må gerne medbringe egne drikkevarer.

Pris for deltagelse 100,- Tilmelding HER.

Vi glæder os til nogle gode dage med masser af Taekwondo, godt sammenhold og sjove stunder!

De hjerteligste sommerhilsner
18.08.2022