Info vedr. afhentning

Vi har nedlagt en stor del af vores klubshop, så du fremover kun kan købe klubtrøjer, klubmærker og bidrag til støtteforening herinde.

Istedet anbefaler vi alle at købe jeres Taekwondo udstyr hos BudoXperten, forbi klubben optjener 10% i bonus for hvert køb du laver. Når du ved bestilling på BudoXpertens webshop indtaster koden TEAM-HADERSLEV, tildeles der automatisk bonus til klubben.

Det håber vi meget at I vil gøre - på den måde kan vi spare penge, og det kommer jo også dig tilgode i den sidste ende!

Vi anbefaler i særdeleshed DENNE DRAGT (DOBOK) til begyndere, fordi der medfølger hvidt bælte. Har du ellers nogen som helst spørgsmål til vores klubshop eller bestilling hos BudoXperten, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig Hilsen

Maj-Britt Skrubel Permien
maj-britt@permien.dk

Klubmærke
Beskrivelse
Køber du din Dobok i vores klubshop følger Klubmærke med.
Kommer du med din egen Dobok og ønsker at træne i klubben, forventer vi, at du bærer klubmærket, der i så fald skal købes her.
Klubtrøje med lynlås
Beskrivelse

DENNE TRØJE ER PT. IKKE PÅ LAGER, MEN DU MÅ MEGET GERNE BESTILLE!!

Når vi har nok bestillinger, sender vi så en samlet ordre til leverandøren, så vi sikrer ens klubtrøjer og lav pris. Når du bestiller, hæver vi naturligvis IKKE pengene og skal nok kontakte dig inden trøjerne bliver bestilt endeligt for at sikre os, at du stadig er interesseret!

Sportstrøje med 2 udvendige lynlåslommer, klublogo på ryg og sponsorlogo på bryst.
Kvaliteten bevarer facon og farve efter vask.

Kvalitet: QUICK DRY polyester
Størrelse: 6 år - 8 år - 10 år - 12 år - XXS - XS - S - M - L - XL - XXL - 3XL
Farve: Sort / Orange

Støtteforening 250,-
Beskrivelse
Støt klubben med donation! Bliv medlem af støtteforeningen og bliv inviteret med til arrangementer i klubben. Årlig lodtrækning om 2 billetter til Sommerfest.
Støtteforening 500,-